Via Slankemor.dk kan du også få råd til motion

05 december 2016 Kenneth Kristensen

På bloggen Slankemor.dk kan du få masser af gode råd til at tabe dig og til at lave sund mad. Men du kan finde masser af gode råd omkring at dyrke motion og at vedligeholde din motivation til dette.

På bloggen findes blandt andet et indlæg, hvor der diskuteres om, det er bedst at dyrke motion eller at spise anderledes, hvis du vil tabe dig. Konklusionen er, at motion er den bedste løsning, hvis du vil have en sundere livsstil og evt. tabe dig. En time i motionscentreret eller en løbetur går en forskel, og kan retfærdiggøre lidt ekstra mad på tallerkenen. Og skal du vælge mellem ændret kost og motion, så er motion det bedste valg. På Slankemor.dk kan du desuden læse om at dette er en håndsrækning til overvægtige mænd, som har svært ved at skære ned på mængden af mad.

Det næste er så, at du skal vælge din træningsform og sørge for at bevare motivationen til at holde træningen ved lige. Slankemor.dk bringer masser af råd til, hvordan du kan sørge for at løbeturen ikke bare bliver en sur rutine. Du behøver faktiske ikke bruge masser af penge på et fitnessmedlemsskab. Og du behøver ikke investere i dyre cykler eller andet omfattende udstyr for at kunne træne. Blandt andre spændende råd hos Slankemor.dk er at høre musik eller finde en velegnet løbemakker til træningen.

Slankemor.dk indeholder også et inspirerende indlæg, hvor du kan læse om hvordan du faktisk kan tabe dig ved at tage på ferie. På en skiferie kan du kombinere det at være sammen med nogle du holder af med dejlig motion, der giver stort kalorietab, og dermed mulighed for vægttav.

Men har du generelt problemer med at holde motivationen til at dyrke motion. Så kan du hente gode råd og spændende inspiration via http://slankemor.dk/tag/slankemad/. Og så kan du ovenikøbet kombinere denne indhentet viden med masser af gode opskrifter på sund og slankende mad. Du bliver ganske enkelt klogere på at opnå en sundere livsstil ved at besøge bloggen, og du bliver bedre rustet til at kunne tabe dig, hvis du ofte læser indlæg på Slankemor.dk. Overvejer du at skulle på kur, så er der gode råd på bloggen. Og står du, og er i tvivl om hvad du skal lave til aftensmad, så er det oplagt at søge hjælp hos Slankemord.dk. Faktiske kan du på bloggen også finde gode alternativer til de usunde ting, som mange bruger i deres hverdag.