Sundere rygning findes faktisk

Der findes mange rygere i Danmark. De har dog næsten allesammen én ting til fælles: De vil stoppe med at ryge helt eller delvist. Der er en meget nem måde at gøre dette på i dag i 2017, læs mere om den her..

Det er de færreste, der kan gå igennem et komplet rygestop uden nogen brug af hjælpemidler.

Lidt flere kan gå igennem et komplet rygestop med brug af lidt hjælpemidler, der desværre er lidt dyre.

Lidt flere kan få deres rygetrang ned med brug af lidt til moderat antal hjælpemidler, der desværre også er lidt dyre.

De færreste kan gøre ovenstående uden brug af dyre hjælpemidler – derfor burde du som ryger tage et kig på det kvalitetstestede rygestop produkt fra Danmark: iSmoke.

Hvad hvis du blev fortalt, at hele 80% af brugerne af iSmoke oplever komplet eller delvist rygestop? Ved komplet betyder dette, at de går igennem et rygestop, hvor de ikke ryger igen. Ved delvist betyder dette, at de nedsætter deres rygetrang til et meget sundere niveau end før.

 

Derfor virker iSmoke, når de andre produkter fejler

Der kan selvfølgelig være mange forskellige grunde til, at produkterne ikke virker. En af disse grunde kunne være, at man skal bruge dem i lang tid, og da de er dyre, så giver folk op med at bruge dem. En anden grund kunne være, at produktet ikke er designet til den specifikke bruger af produkter – eller bare at produktet ikke virker som det skal. De fleste prøver et rygestops produkt, der ikke virker, og så tror de, at ingen produkter virker.

Ovenstående gør sig ikke gældende for det danske Club iSmoke. Her er produkterne rent faktisk testet, produkterne er certificeret, produkterne er sendt ind til sikkerhedsstyrelsen og sidst men ikke mindst, så læser iSmoke alle ovenstående problemer:

1. Det er ikke nødvendigt at bruge iSmoke over en længere periode for at stoppe med at ryge (hvis man gør, så er det ikke dyrt alligevel – man sparer 10.000 kr. til 20.000 kr. om året på at ryge iSmoke)

2. Produktet er designet til alle. Det er super nemt at bruge. Man skal ikke have reservedele liggende, da produktet egentlig kun består af to dele: et batteri og et filter. Du skal på ingen måder bøvle med væsker.

3. iSmoke er blevet testet af mange danskere, og virksomheden har eksisteret i mange år. Som nævnt tidligere, så hjælper den elektroniske cigaret op til 80% af brugerne med at gennemføre komplet eller delvist rygestop.

 

Læs mere på deres hjemmeside her: https://clubismoke.dk/