Hyr en dygtig og erfaren boligadvokat til billige priser

Har du planer om at købe ny bolig, eller har du allerede fundet drømmeboligen, så kan du med fordel hyre en dygtig og erfaren boligadvokat til at hjælpe dig med den juridiske gennemgang af dokumenterne, før du underskriver skødet. Der kan være mange faldgruber ved en bolighandel, og for at undgå, at du underskriver et boligkøb, som du senere fortryder, så er det en god ide at få professionel hjælp til det juridiske. Du kan eksempelvis søge på nettet efter en boligadvokat og sammenligne ydelser og priser. Hos Hviid Boligadvokater får du en professionel og erfaren boligadvokat til at hjælpe dig med din bolighandel til en fast lav pris på 6.900 kr. inkl. moms for køb/salg af lejlighed, villa eller andel.

Boligadvokaten er din garant for en god bolighandel

Boligadvokaten foretager en professionel gennemgang af dokumenterne, skriver og tinglyser skøde samt laver refusionsopgørelse. Når du beslutter dig for at sige ja til at købe en bolig, er det en god ide at på tilføjet et advokatforbehold, som betyder, at du har mulighed for at trække dig fra handlen uden omkostninger, hvis det viser sig, at boligadvokaten ikke kan godkende dokumenterne. Men når boligadvokaten har godkendt papirerne, så kan du til gengæld være helt tryg ved at skrive under på skødet. En boligadvokat er 100 procent uvildig og på din side i modsætning til en mægler, der er på boligsælgers side. En bolig er en rigtig dyr investering for de fleste, og ved at hyre en dygtig boligadvokat, kan du være sikker på, at du ikke får skrevet under på at købe en bolig, som fx har fejl og mangler, der ikke fremgår af tilstandsrapporten, eller hvor der er andre problemer med boligen, som kan komme til at koste dig dyrt.

Stor ekspertise og gratis uforpligtende samtale

Hviid Boligadvokater er et landsdækkende firma med afdelinger over hele Danmark, så du finder altid en lokalafdeling nær dig i f.eks. Aalborg, Aarhus, Kolding, Odense, Næstved, Roskilde og København. Al rådgivning foregår online via telefon og e-mail, så du slipper for at bruge tid på transport, men kan sidde hjemme i ro og mag og svare på e-mails og holde telefonmøde med boligadvokaten, når det passer ind i din hverdag. Hos Hviid Boligadvokater går de altid til opgaverne med stor grundighed og ekspertise, og de bruger tiden på at vende hver en sten i din sag for at sikre, at du får den bedst mulige juridiske rådgivning. Hviid Boligadvokater tilbyder en gratis uforpligtende samtale, hvis du ønsker at vide mere om, hvordan de kan yde dig professionel hjælp i forbindelse med din bolighandel. Udfylder du kontaktformularen på hjemmesiden, vil du blive kontaktet af en boligadvokat hurtigt inden for 15 minutter på hverdage.