Vinyl og lp plader på hjernen

05 October 2021 admin

editorial

Kedelige fester er aldrig sjove

En kedelig fest er aldrig sjov at være til. Hvordan du end vender og drejer det, er der ingen tvivl om, at en kedelig fest til dato kan være træls og ikke mindst være op af bakke. Man kan ønske at gå, men samtidigt gider man heller ikke blive kaldt “kedelig” og så holder man ud, til den sidste gæst er gået. Sådan plejer det oftest at være. 

Men nogen gange kan man også tænke; hvad kan jeg egentlig selv gøre for at poppe den her fest bare en lille smule op? For helt ærligt. Det jo aldrig sjovt at være den, som sidder og spytter i det samme glas hele aftenen. Men her må man altså bare nogen gange være super pro aktiv. Om man vil det eller ej. 

Vinyl plader kan redde enhver fest

Som du nu sidder og tænker ej okay, hvad skulle jeg dog kunne gøre for at peppe festen op. Hvis du spotter en vinyl plade afspiller og selvfølgelig kan se nogle vinyl plader, jamen så er aftenen på rette spor. 

Der er nemlig ingen tvivl om, at vinyl og lp plader kan gøre selv den kedeligste fest til en spændende og god fest. For uanset, hvordan du vender og drejer det, kan du hurtigt mærke, om en sang bliver spiller på en vinyl pladeafspiller eller på det helt almindelige anlæg eller Soundboks.

Intet ondt ord om soundboks – for hold op en lyd – men der er ikke noget som en god vinyl plade fra en god vinyl spiller. Og så tænker du; ej men come on, hvad er det lige en vinyl plade kan?

Med en vinyl plade bliver musikken varm og rund, og lige pludselig meget mere autentisk. Det giver charme til lokalet og gør at folk stopper op og lytter til selve pladen.