Vær kræsen omkring den gulvafsliber du bruger

20 January 2021 Cecilie Mortensen

Hvis du har taget en beslutning om, at du vil hyre en fagperson til at arbejde med dit trægulv, så vil du sikkert gerne ende med et godt resultat. En gulvafslibning er trods alt en investering, som du gerne skal være tilfreds med i flere år frem. Derfor er der ekstra god grund til, at du også er kræsen omkring den gulvafsliber, som du hyrer ind til opgaven. 

Herunder dykker vi ned i nogle af de ting, du kan have for øje, før du hyrer et firma til opgaven. 

Hold øje med dette ved din gulvafsliber 

Når du søger online efter en gulvsliber, vil du oftest støde på råd omkring, at du kan kigge efter firmaets anbefalinger. Vær dog gerne kritisk omkring disse anbefalinger, og om det virker som om, at anmeldelserne er lavet af reelle kunder. Tit og ofte kan du finde anmeldelser, som er lavet af venner og familie, og det giver ikke nær så repræsentativt et billede, som du egentlig er på jagt efter. 

En anden ting du bør være kritisk omkring er den arbejdskraft, der hyres ind i firmaet. Forestiller vi os, at der hyres personale ind fra udlandet, kan det være sværere at vurdere, hvad kvaliteten er af din gulvafsliber. 

Når du kommer i dialog med din gulvafsliber, så vær gerne opmærksom på, om vedkommende laver en god forventningsafstemning med dig. Dette er nemlig alfa og omega for, at du også får præcis det gulv, som du ønsker dig. Det gælder naturligvis også i forhold til den pris, der aftales for arbejdet. 

Som du måske kan fornemme, er der flere faldgruber, du kan være opmærksom på, før du hyrer en gulvafsliber. Jo mere grundig og kritisk du er i sin søgeproces, desto større er chancerne også for, at du kommer bedst muligt i mål.

Hvis du er interesseret i flere råd, så kan du finde dem her: https://husblog.dk/saadan-finder-du-den-rigtige-gulvafsliber/.