Vælg en veluddannet akupunktør i København

05 August 2022 admin

editorial

Er du på jagt efter en behandlingsform, som på skånsom og sikker vis kan lindre symptomerne forbundet med dine dårligdomme? Så er akupunktur ikke noget dårligt bud.

Akupunktur er en ikke invasiv og helt medicinfri form for terapi, som kan bidrage til dit daglige velvære og få smerter og spændinger til at lette. I det følgende kan du blive klogere på de tilstande, som akupunktur behandlinger med regelmæssige mellemrum kan afhjælpe.

Kan akupunktur hjælpe mod migræne?

Migræne er en type hovedpine, der kan forårsage stærke dunkende smerter, kvalme og opkastning. Den nøjagtige årsag til det er ikke klart, hvordan migræne opstår, men man mener, at det skyldes en kombination af genetiske og miljømæssige faktorer.

Akupunktør København

Hvis du lider af migræne, kan akupunktur hjælpe dig. En undersøgelse offentliggjort i det medicinske tidsskrift The Lancet viste, at akupunktur var mere effektiv end sædvanlig behandling til behandling af migræne.

Kan akupunktur hjælpe mod rygsmerter?

Rygsmerter er en af de mest almindelige årsager til, at folk går til lægen. Akupunktur kan være en effektiv behandling af kroniske lændesmerter.

En undersøgelse offentliggjort i Annals of Internal Medicine viste, at akupunktur var mere effektiv end slet ingen behandling af kroniske lændesmerter. Desuden viste en anden undersøgelse, at akupunktur kan være lige så effektiv som konventionelle behandlinger som f.eks. massage eller fysioterapi til behandling af kroniske rygsmerter.

Kan akupunktur lindre allergi og overfølsomhed?

Allergier er et almindeligt problem i dag. Hvis du har allergi, overreagerer dit immunsystem på stoffer, der normalt er harmløse. Dette kan give symptomer som f.eks. nysen, løbende næse, kløende øjne og hududslæt.

Akupunktur kan hjælpe med at lindre disse symptomer ved at hjælpe med at regulere immunforsvaret. En undersøgelse offentliggjort i Journal of Allergy and Clinical Immunology viste, at akupunktur kan være en effektiv behandling af høfeber.

Du kan bestille tid til behandling hos akupunktør i København på aku-punkturklinik.dk.