Vælg den rette leverandør til sammenstøbning af betonelementer

31 January 2021 Silje Hansen

Beton er et element, der kan være svært at komme udenom, når vi snakker om nye byggeprojekter. Beton er et element, der er utrolig godt og prisbilligt at bygge med, når du skal bygge højt eller stort. Når vi siger, at det er prisbilligt, så er det fordi du kan lave mange forskellige støbning og mål efter de præcise behov for lavere omkostninger end, hvis du valgte andre byggematerialer.

Desuden er beton et slidstærkt materiale, som kan holde til det klima, vind og vejr som vi har i Danmark. Det er dermed en løsning som er holdbar og let at vedligeholde. Derfor ser vi også at langt de fleste bygherrer anvender betonelementer til at realisere byggeprojekterne. Her er kunsten for dig at finde den rette leverandør af betonelementer. Det er klart en af de vigtigste opgaver, da nøglen til et godt resultat også afhænger af gode leverandører som levere materialer og løsninger i god kvalitet. 

Hvad skal du være opmærksom på?

Der findes i dag flere leverandører af betonelementer i Danmark og udlandet. Det er dog klart en fordel at vælge en dansk leverandør, da du generelt kan forvente en højere kvalitet og bedre standarder for den mørtel der bliver anvendt for betonelementerne. Her kan du f.eks. vælge en leverandør der kan lave trykprøver af mørtlen, så du bedre kan vurdere og mærke kvaliteten selv. 

Når du skal udvælge en fast leverandør af betonelementer, anbefaler vi, at du vælger en virksomhed der har flere års erfaring og som er medlem af Dansk Byggeri samt ikontrol. Det kan være din sikkerhed for et godt resultat. 

Hvem kan hjælpe dig med sammenstøbning af betonelementer?

Er du i tvivl om, hvem du skal vælge, kan vi måske hjælpe dig godt på vej. Vi har undersøgt markedet, og kan se at servicepatruljen.dk har stor erfaring med sammenstøbning betonelementer