Usynlig og komfortabel tandregulering med Invisalign

09 September 2020 Astrid Pedersen

editorial

Overvejer du at påbegynde et tandregulerings forløb? Så kan du med fordel opsøge en tandlæge og forhøre dig om dine muligheder for at få rettet tænder ved hjælp af Invisalign.

Invisalign – tandregulering for voksne

Du forbinder måske retning af tænder med ubehagelige og klodsede metal bøjler – eller ”togskinner” som de også kaldes. Denne type bøjler har især været populær når det handler om tandretning hos børn.

Der er flere fordele forbundet med de fast monterede bøjler. Den vigtigste er at de ikke kan tages ud hvilket sikrer at barnet ikke bare smider bøjlen væk. Den faste tandbøjle strammes med jævne mellemrum af tandlægen som således har fuld kontrol over proceduren. Dette er vigtigt når man har med børn at gøre – og derfor anvendes de fast monterede tandbøjler i metal da også stadig hyppigt til børn under en vis alder. Men når det handler om voksne mennesker, som er i besiddelse af en vis disciplin, er det en anden snak.

Går du rundt som voksen og kvier dig ved at skulle igennem et sandt bøjle helvede igen for at få rettet bisserne ind på plads kan du tage det ganske roligt. Du har nemlig mulighed for at få rettet dine tænder på helt anderledes elegant vis, nemlig ved hjælp af de smarte og næsten usynlige Invisalign tandskinner. Og du vil faktisk kunne opnå lige så flotte og holdbare resultater med Invisalign som med den traditionelle faste bøjle.

Hvem kan hjælpe mig med en Invisalign tandregulering?

Hvis du leder efter en tandlæge klinik som tilbyder Invisalign i København kan du med fordel vælge You Smile I Smile. You Smile I Smile er en klinik som næsten udelukkende beskæftiger sig med tandretning ved hjælp af Invisalign og derfor har en stor ekspertise inden for dette felt. Du kan læse mere på yousmileismile.dk