Tre former for LED lys du kan overveje til din bolig

07 October 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Måske tror du bare, at LED kun er pærer, som du kan sætte i dine lamper. Men de er også meget mere end det. Du kan få mange forskellige former for LED belysning. Dermed vil der altså være mange flere, der passer ind hjemme hos dig.

Vi kommer ind på tre af belysningsformerne her. Vi er blevet inspireret til artiklen af webshoppen mrperfect.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for LED pærer og lamper. Alt, hvad vi nævner her, har de derfor i deres udvalg. 

1. Smart Home pærer 

I dag er der flere og flere, der vælger at have Smart Home pærer i deres liv. På den måde kan de styre pærerne med deres mobiltelefoner. Det er en rigtig smart mulighed at have, da du så for eksempel kan tænde lyset, når du ikke er hjemme, eller tjekke, at du nu har slukket lyset, mens du ligger i din seng. Du kan selvfølgelig få LED pærer med Smart Home funktion. 

2. Vækstlys 

Der er mange planter, der har svært ved at klare sig gennem den grå danske vinter, fordi de ikke får nok lys. Hvis det også gælder for dine planter, kan du overveje at købe vækstlys med LED. Dermed kan planterne få lys gennem vinteren, samtidig med at du ikke får en kæmpe elregning, fordi dine pærer har brugt virkelig meget strøm. LED pærer bruger jo slet ikke lige så meget strøm, som andre former for pærer.  

3. Indbygningsspots 

Når det kommer til indbygningsspots, er det klart også det bedste for dig, at du vælger LED. De bliver ikke lige så varme og er derfor mere sikre for dig at bruge end halogen. Indbygningsspots sidder typisk i nærheden af din isolering i boligen. Derfor kan det hurtigt blive farligt, hvis pærerne bliver meget varme. Det slipper du helt for med LED.