Tips til renoveringen af dit badeværelse

23 November 2021 Steffen Petersen

editorial

Mangler du inspiration til, hvordan du kommer i gang med renoveringen af dit badeværelse? Badeværelserenovering kan godt være en tidskrævende og uoverskueligt projekt at kaste sig over. Det kræver planlægning og god struktur. Hvis du mangler idéer til, hvordan du kan komme i gang, så kan du læse med her. Her har vi nemlig skrevet nogle tips til dig, om hvordan du kan få startet dit renoveringsprojekt. 

 

image

 

1. Få lagt et budget

Det første du kan få klaret, før du går for alvor i gang med renoveringen af dit badeværelse, det er at få lagt et budget. Med et budget har du nemlig det fulde overblik over, hvor mange penge du har at gøre med til dit renoveringsprojektet. Du kan snakke med din bank om et potentielt lån, hvis du mangler lidt til at få dit drømmebadeværelse. Lav dit budget inde i et program som Excel, så du har alle tal et sted. Hernæst skal du planlægge, hvad du skal have ordnet.

 

2. Hvad skal du have ordnet?

Det er en god idé, at du noterer dig, hvad du skal have ordnet ude på badeværelset. Har du f.eks. savnet at have mere skabsplads eller skal du have en ny emalje på dit badekar? Noter alle tingene ned, så du har et samlet oversigt over dine renoveringer. Hvis du er i tvivl, kan du finde inspiration i magasiner og på websteder. De vil hjælpe dig med at få ideer til, hvad du kan gøre med dit badeværelse.

 

Hyr de rigtige fagpersoner

Hvis du vil have succes med din renovering, så skal du have de rette fagpersoner ved din side. Hvis du ikke selv har kompetencerne til at få installeret et nyt toilet eller lagt fliserne ude i dit bruserum, så skal du bruge en henholdsvis VVS-mand og murer til disse opgaver.

Du kan også se, hvad en emaljespecialist tager for sine ydelser ved at bruge internettet. Her kan du f.eks. skrive “ny emalje badekar pris“, og se hvad en emaljespecialist tager for renoveringen af dit badekar.