Ting du absolut skal vide om et misbrugscenter

30 May 2022 Silje Hansen

editorial

Kæmper du med et misbrug, som du gerne vil bryde med? Eller er det noget, som en af dine nærmeste gør? Så kan det være brugbart at læse med her. Du kan nemlig blive klogere på flere ting, som er et must at vide, når det kommer til et misbrugscenter. 

Ting der er vigtige at vide om et misbrugscenter

Du kan ofte ringe og få gratis rådgivning 

En første ting vi vil fremhæve er, at du ofte kan ringe og få gratis rådgivning hos et misbrugscenter. Det kan være, du har spørgsmål til, hvornår man kan komme i behandling der, og hvor lang tid det tager. Andre spørgsmål du måtte have, kan du naturligvis også stille og få svar på. 

Nogle steder kan du booke et forbesøg 

Noget der også kan være brugbart at vide er, at du nogle steder kan booke et forbesøg. Dette kan være utrolig værdifuldt, da det kan give mere ro omkring, hvor du skal hen, hvordan stedet ser ud, og du får sat et ansigt på noget af personalet. I samme omkring kan du også få mere at vide omkring, hvordan et forløb til dig kan se ud. 

Misbrugscenter

Du havner hos erfarent personale 

Uanset hvilket misbrug du måtte have, så er det godt at vide, at du vil havne hos erfarent personale. For det er også bliver et must, særligt når du skal i gang med en afrusning. For det er noget, din krop vil reagerer kraftigt på. Af den grund er det vigtigt med personale, som ved hvordan de skal agere, og du kan derfor også være meget mere tryg ved processen. 

Du kan komme i behandling i rolige omgivelser 

En sidste ting du skal vide er, at du kan komme i behandling i rolige omgivelser. Du kan derfor også tid til at arbejde med dig selv: https://behandlingscenter-stien.dk.