Tilmeld afdragene på dit lån til betalingsservice

17 October 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Har du taget et privatlån, har du måske tænkt over, hvordan du nemmest kan sætte afdragene til lånet op. Sådan at du husker at få dem betalt og ikke ender med at få en rykker for dem. En god mulighed for dig er, at du tilmelder lånene til betalingsservice.

På den måde bliver pengene automatisk trukket hver måned. Det er en kæmpe fordel for dig i forhold til, at du ikke skal huske at betale dem af. Derudover er det jo heller ikke så sjovt at blive mindet om, at du har gæld. Når pengene automatisk bliver trukket, behøver du ikke i lige så høj grad at forholde dig til det. 

Hvis du har taget et lån gennem Ikano Bank, har du også mulighed for at betale gennem IBox. Der får du en månedlig påmindelse på mail om, at du nu skal betale dit månedlige afdrag. Det kan du derefter gå ind og gøre. Det er langt billigere for dig at betale i IBox end at betale med et indbetalingskort. Derfor kan det betale sig for dig, særligt hvis du har lånt pengene over en længere årrække. 

Sørg for at tilmelde dine betalinger til betalingsservice fra start 

Det er virkelig irriterende for dig, hvis du ender med at få en rykker – og må betale et rykkergebyr, fordi du ikke har fået betalt dine afdrag på dine lån til tiden. Derfor er det en god ide, at du allerede med det første afdrag går ind og tilmelder det til betalingsservice. På den måde kører det automatisk derfra. 

Når du tilmelder det til betalingsservice, bliver pengene også trukket som det første, når de går ind på din konto. Du får derfor ikke fejlagtigt den ide, at du har mange flere penge, end du egentlig har. Det ville jo være rigtig irriterende for dig, hvis du kom til at bruge nogle af pengene, som du skulle bruge på afdrag.