Tag en makker med ned i træhandlen

18 October 2021 Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Der er flere grunde til, at det er en smart idé at tage en ven med ned at handle i en træhandel.

For det første bliver det mere fornøjeligt, at man har en at dele oplevelsen med, og man kan tage en efterfølgende tur, hvor man tager ud at få lidt at spise eller drikke for at markere, at man nu har gennemført den opgave med at handle ind.

Men så er det også smart, hvis man har den person med til at være et ekstra sæt øjne, når man skal navigere i trafikken, som man måske skal, hvis man handler stort ind, og man skal hen at have en trailer med, hvor man skal markere, at man har fyldt meget gods på.

Den hjælp er også gavnlig, når man er inde at handle, så man kan søge efter forskellige ting samtidig og bære meget sammen, såsom hvis man nu skal have eternitplader for eksempel.

Din ven i træhandlen bliver til stor gavn

Så er det også smart, hvis det er en person, der har forstand på den slags udstyr og remedier, så man kan høre vedkommende ad, hvad personen mener om et givent køb og komme med sine forslag.

Som sagt er det også bedre at have en at slæbe tingene med, så man bruger tiden mere effektivt på den måde, også når man skal aflevere tingene derhjemme og læsse dem af.

Den person kan også være god til at huske de ting, man ellers ville have glemt, fordi man ikke fik skrevet en huskeseddel.

Efterfølgende kan man hjælpe hinanden med at følge det køb til dørs med det projekt, som det skal bruges til – og senere kan man så betale den tjeneste tilbage ved selv at hjælpe ens makker med at handle ind i en træhandel og følges dennes projekt til dørs.