Sund og spændende aftensmad med måltidskasser

03 May 2022 Astrid Pedersen

editorial

Vil du gerne spare tid på tilberedning af aftensmad og samtidig undgå madspild? Så bør du overveje en lækker måltids kasse.

Hvilken slags mad kan jeg lave med en måltids kasse?

De fleste måltids kasser er lagt an på aftensmåltider af den sunde og nærende slags. Disse måltider kan antage forskellige karakter alt efter hvilken måltids kasse du vælger, og fra hvilken udbyder du bestiller din måltids kasse.

Der findes eksempelvis måltids kasser som primært baserer sig på grønne ingredienser. En plante baseret måltids kasse henvender sig ikke blot til veganere eller vegetarer, men til alle som ønsker at leve lidt sundere, for eksempel med tre eller fire grønne aftensmåltider per uge.

image

Der ud over findes der måltids kasser som er særligt rettet mod kunder der følger bestemte kure eller diæter. Således kan du vælge en måltids kasse tilpasset Atkins eller low carb kuren, lige som du kan bestille særlige kasser til atleter og sportsfolk som har brug for ekstra næring i form af kulhydrater og protein.

Bestil en god måltidskasse til hele familien

Blandt de mest populære måltids kasser i Danmark finder vi dog all round måltids kassen. En sådan kasse indeholder alt hvad du skal bruge for at fremstille sunde og varierede måltider med en høj nærings værdi, baseret på råvarer så som kød, fisk, fjerkræ, rodfrugter, bælgfrugter, bladgrønt og diverse tilbehør.

Hvis du vil være helt sikker på at kunne fremstille et velsmagende måltid i en fart kan du med stor fordel vælge en måltids kasse fra Kokkens Hverdagsmad. Når du bestiller enten Kokkens Familiekasse eller det vegetariske alternativ Kokkens Grønne Kasse er du garanteret en måltids kasse med nemme opskrifter på lækker og velsmagende aftensmad som hele familien kan lide. Og da meget af tilbehøret er fremstillet på forhånd sparer du ekstra tid i køkkenet.

Du kan læse mere, og bestille Kokkens Hverdagsmad måltids kasser via hjemmesiden kokkenshverdagsmad.dk.