Spændende BDSM sex med kyskhedsbælte

11 February 2019 Astrid Pedersen

editorial

Kyskhedsbælter er måske noget, de fleste mennekser forbinder med middelalderen, hvor ægtemænd og fædre iførte deres koner og døtre de stramme kyskhedsbælter (som ofte var fremstillet i jern) for at sikre, at kvinderne ikke plejede intim omgang med andre mænd.

Dengang var kyskhedsbælter tunge og ubehagelige, og førte ofte til infektioner, da jernet nemt rustede og dannede den perfekte grobund for bakterier. Kvinderne kunne jo ikke tage deres kyskhedsbælter af for at gå på toilettet, og derfor var et kyskhedsbælte som oftest en ret uhygiejnisk affære, til stor gene for kvinden.

Moderne kyskhedsbælter – til leg og rollespil

Hvis du går og leger med tanken om at bringe BDSM (Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme) ind i soveværelset som en del af din og din partners sexliv, kan kyskhedsbæltet være en rigtig fed rekvisit. Med et kyskhedsbælte kan I udleve fantasien om Dominus og slavetøs, hvor han bestemmer, hvor og hvornår det er tid til sex. Dominus er i besiddelse af den eneste nøgle, som kan læse kyskhedsbæltet op, og dermed forløse sin kvinde.

Kyskhedsbælter anno 2019 er fremstillet af kirurgisk stål, hvilket er langt mere hygiejnisk og sikkert en jern. Stålet ruster ikke, og kan nemt rengøres. Du kan også få lette og behagelige kyskhedsbælter i læder, som kan bæres under tøjet, hvor det ikke kan ses. På den måde er det udelukkende slaven og herren, som kender til det frække stykke BDSM udstyr, hvilket gør legen endnu mere pirrende.

Find kyskhedsbæltet til din udkårne på love-lingeri.dk

Det flotte og frække læder kyskhedsbælte, som på én gang er ekstremt pirrende og særdeles behageligt at være iført, kan du finde i det store og velassorterede udvalg af sexlegetøj og erotisk tilbehør hos love-lingeri.dk. I samme sektion finder du også kyskhedsbure, som er designet til på tilsvarende vis at holde mandens seksualitet i skak.

Se hele udvalget af kyskhedsbælter og -bure på love-lingeri.dk