Søgemaskineoptimering fra Klikko

Hvis du er i markedet efter søgemaskineoptimering til dit site eller din webshop, bør du se dig godt for og udelukkende entrere med professionelle udbydere. SEO er et følsomt og kompliceret emne, og alt for mange lader sig lokke i fælde af udbydere, som enten ikke har kompetencerne i orden og derfor lover mere end de kan holde, eller som benytter sig af tvivlsomme metoder for at opnå en midlertidig effekt. Midlertidig, fordi Googles algoritmer hurtigt gennemskuer metoder, som ikke ligger inden for de retningslinjer, som er sat op for legitim SEO. Bryder man Googles regler, kan man risikere, at det ender fatalt for eens forretning, da Google vil straffe dårlig eller illegitim SEO meget hårdt, når det opdages.

God og legitim SEO kan derimod booste din forretning ved at øge dens søgbarhed på Google og dermed placere dig blandt de øverste søgeresultater. Det er en kendt sag, at de færreste vælger søgeresultater, som ikke ligger på side 1 på Google, og derfor er det en kæmpe svaghed, hvis din side ranker lavt på dine mest relevante søgetermer. Dette kan Klikko hjælpe dig med. Hos Klikko benyttes udelukkende legitime SEO metoder, og derfor er SEO fra Klikko et mere langtidsholdbart produkt end Black Hat SEO, som ved hver ny opdatering i Googles algoritmer risikere at blive straffet hårdt og længe.

Blandt de legitime SEO-metoder findes linkbuilding fra sider, som Google anerkender som værende sider med høj autoritet og domain rating. I modsætning til fortidens link farms, som Google efterhånden har fået taget livet af, har samtlige sider i Klikkos blogging netværk en domain rating, som ikke ligger under 15 på Ahrefs skala. Alle domæner i Klikkos netværk har danske IP-adresser og individuelt tilpassede skabeloner. Samtlige skribenter på de forskellige blogs er højt kompetente og skriver flydende og let. Hver enkelt skribent er nøje udvalgt af Klikko og skal igennem en optagelsesprøve for at sikre, at vedkommende lever op til Klikkos krav til kvalitet og skrivefærdigheder. Skribenterne bliver løbende monitoreret, og kvaliteten af deres arbejde vurderes fra opgave til opgave.

Hos Klikko anvendes ingen maskinoversættelser eller automatisk genereret tekst. Googles algoritmer bliver stedse mere og mere fintfølende og kan snildt skelne imellem tekst skrevet af et rigtigt menneske. Samtidig sørger en automatisk scanner for, at der ikke forekommer duplicate content – noget, Google også slår hårdt ned på. Hver enkelt blog er således orginalforfattet og indeholder udelukkende relevant information om dit produkt eller din ydelse.