Skab et personligt hjem uden at skade tapetet

Min mand og jeg flyttede i hus sidste år sammen med vores lille datter på fire år. Vi har begge altid drømt om at bygge et hus selv, som man kan designe og indrette præcis, som man ønsker det. Derfor var vi enige om, at vi blot ville leje et hus, mens vores datter er lille, hvor vi så har mulighed for at spare op til at bygge drømmehuset senere hen. I og med at vi havde lejet huset, og samtidig gerne ville spare op, havde vi besluttet os for ikke at hænge ret meget op på væggene, da det bare ville koste os ekstra, når vi engang flyttede ud igen.

Vi fandt dog hurtigt ud af, at det var meget kedeligt, særligt for vores lille datter, med helt nøgne vægge i hele hjemmet. Hun kom jo hjem og fortalte om, hvordan de andre piger fra børnehaven havde billeder, plakater og vægmalerier på deres værelser. Naturligvis ville vi også gerne give vores datter et personligt og fint værelse, men det var ganske besværligt, når vi ikke kunne hænge noget op på væggene. Vi prøvede at stille fine figurer, bamser og dukker frem, men det blev bare ikke det samme.

Tilfældigvis faldt vi over hjemmesiden https://sohu-shop.dk/shop/wallstickers-62s1.html. Her var løsningen! De havde et kæmpe stort udvalg af forskellige wallstickers i mange forskellige motiver og stilarter, så vi fandt nogle super fine til vores datters værelse, og hun blev bare så glad! Nu havde hun også et fint pige-værelse ligesom de andre piger i børnehaven. For os var det ikke noget problem, for wallstickers kan nemt tages af væggen igen uden overhovedet at skade malingen eller tapetet. Vi besluttede os også for at købe et par stykker til resten af hjemmet, og pludselig lignede det et personligt og hyggeligt hjem i stedet for et tomt hus.