Send din pakke så billigt som muligt

15 September 2020 Astrid Pedersen

editorial

Sender du ofte pakker på tværs af landet, eller måske endda til udlandet? Så er du sandsynligvis interesseret i at få de bedste fragtpriser. Der er ingen der gider betale for meget for at sende en pakke. Men det kan man hurtigt komme til hvis man ikke sætter sig grundigt ind i de enkelte service udbyderes produkter.

Hvor finder jeg den billigste forsendelse?

Det lan faktisk godt lade sig gøre at finde en billig pris på forsendelse af pakker, containere eller paller uden at skulle bruge mange timer på projektet. Hos pakke.dk finder du den online pris beregner for forsendelse i ind og udland. Her kan du blive præsenteret for de billigste, hurtigste og nemmeste forsendelses metoder via danske, nordiske og internationale fragt firmaer. Pakke.dk samarbejder nemlig med de største og mest anvendte service udbydere inden for fragt og logistik, og er altid 100% opdateret med disses produkter og ydelser.

Således kan du finde billig forsendelse via firmaer så som DHL, UPS, GLS, FedEx, PostNord, Bring, DAO, JetPak og TNT når du bruger den online pris beregner på pakke.dk. Det eneste pris beregneren skal bruge for at finde den optimale forsendelses metode og de billigste fragtpriser frem til dig er din forsendelses data. Det kan for eksempel dreje sig om pakkens mål altså højde, bredde og længde, samt dennes vægt og modtagerens adresse.

Ud fra disse parametre kan den smarte pris beregner lynhurtigt finde den optimale løsning for din forsendelse. Du slipper for at skulle bruge mange timer og stort besvær på at trawle alle fragtfirmaernes hjemmesider igennem i jagten på billige fragtpriser. Og du kan oven i købet samtidig bestille pakkelabel og udfylde diverse toldpapirer online via pakke.dk. Så bliver det vist ikke meget nemmere at foretage en forsendelse!

Du kan læse mere om fragtpriser og levering af pakker på pakke.dk