Sådan skifter du selv din Iphone 11 skærm

25 January 2022 Agner Clausen

editorial

Hvis du har tabt din Iphone 11, og skærmen er gået i stykker, tænker du sikkert: Hvad nu? Skal jeg ud og købe en ny telefon? Det bliver en dyr historie. Og telefonen virker jo stadig, bortset fra at skærmen er smadret. Hvis ikke jeg havde tabt den, kunne den holde nogle år frem over.

Hvorfor skifte skærm på Iphone 11?

For en generation siden var det ikke ualmindeligt, at man reparerede ting, som var gået i stykker. Men nu kan det ofte ikke lønne sig økonomisk at reparere apparater, som er gået i stykker. Ofte overstiger prisen for reservedele og arbejdstid prisen for et nyt produkt. Så derfor bliver mange maskiner, apparater og enheder smidt ud, blot på grund af at en del er gået i stykker.

Har man for eksempel en printer, hvor skrivehovedet er gået i stykker, koster et sådant skrivehoved lige så meget som en ny printer. Det siger sig selv, at det belaster miljøet og  og tærer på jordens ressourcer, at man smider ting ud i stedet for at reparere dem. Men med en Iphone 11 skærm er der faktisk et økonomisk incitament til at skifte en eventuelt smadret skærm.

iphone 11 skærm

Hvordan skifter jeg skærm på min Iphone 11?

Hos www.phone-parts.dk kan du faktisk købe en skærm til Iphone 11 til under 500 kroner. Når du går ind på den ønskede skærm, findes der her en videoguide til, hvordan man skifter skærm. Her er også en oversigt over, hvilket værktøj du skal bruge, for at kunne reparere din enhed. Har du spørgsmål, så kontakt endelig Phone Parts. Det kan være, at du er lidt i tvivl om, hvilken skærm du skal vælge. Når du har modtaget din nye skærm og værktøjet, følg blot videoguiden. Støder du på forhindringer undervejs eller går i stå, kontakt Phone Parts. De har dygtige teknikkere, som er parate til at hjælpe dig videre.

Så i stedet for at smide din Iphone 11 ud, blot fordi skærmen er gået i stykker, gør dig selv og miljøet den tjeneste at reparere din telefon i stedet for at smide den væk. Og for at forebygge at det sker igen, kan du købe panserglas og et cover til din Iphone 11 hos Phone Parts.