Sådan kan du få et nyt badeværelse på budget

15 November 2021 Steffen Petersen

editorial

Står det lidt trangt til med finanserne? Måske du gerne vil have renoveret dit badeværelse, men du har ikke lige pengene til det? Der er heldigvis løsninger, som du kan benytte dig af, hvis du gerne vil optimere kvaliteten af dit badeværelse. Hvis der er flere områder ude på dit badeværelse, der trænger til en kærlig hånd, så findes der billige løsninger, som du kan benytte dig af. Læs med i dette indlæg, og hør mere om hvordan du kan få renoveret dit badeværelse på budget.

 

image

 

 

1. Maling på væggene og til badekarret

Malingen på din væg kan være afskallet eller måske trænger du bare til at se på noget andet. Maling koster ikke alverden, så derfor kan du nemt finde en løsning på, hvordan du kan få malet. Du sparer en del penge på at male selv, fremfor at hyre professionelle. Med ny maling på væggene kan dit badeværelse se så godt ud som nyt, og du vil spare en del penge. Du kan også spare penge ved at male dit gamle badekar med en ny emalje, fremfor at investere i et nyt. Her kan det godt kræve en professionel, men det er stadigvæk betydeligere billigere, fremfor at købe et helt nyt badekar. Læs mere om maling af badekar på dette link: https://emaljespecialisten.dk/ 

 

2. Få skiftet dine fliser

Det koster ikke meget at udskifte dine gamle fliser nye. Hvis du gør det selv, kan du spare endnu flere penge. Brug internettet til at bestemme stil og farve på dine nye fliser. Måske findes der hjemmesider, der tilbyder tilbud eller rabatter på fliser? Det kan være værd at tjekke det, hvis du vil spare nogle penge.

 

3. Få installeret et nyt brusehoved

Bruseren i dit badeværelse er måske gammel og rusten. Hvis det ikke er det, vil du stadig gerne skifte brusehovedet, fordi det nuværende sandsynligvis er for gammelt eller forældet. Hvis du skifter det, vil dit badeværelse se flot og moderne ud igen. Det er en billig måde at tilføje stil til dit badeværelse uden at bruge for mange penge.