Sådan finder du en dygtig revisor

23 January 2022 Steffen Hansen

editorial

En revisor kan være en værdifuld person at have ved sin side, når du forsøger at få mere indblik i din økonomi. En revisor kan hjælpe dig på alle mulige punkter, når det kommer til regnskab, pension, SKAT eller lønninger til medarbejdere. Det er dog ikke alle revisorer, der er lige gode. Du vil få nogle et par tips til, hvordan du finder en god revisor i dette indlæg.

 

revisor

 

Få anbefalinger

Spørg rundt omkring efter anbefalinger. Venner, familie og kolleger er ofte en god kilde til anbefalinger af velrenommerede revisorer. Hvis de har haft en god oplevelse med en af dem, vil de måske gerne henvise dig til dem. Spørg dem, om revisoren er værd at overveje og de er tilfredse med de ydelser og services, som revisoren kan tilbyde.

 

Læs anmeldelser

Se, hvad andre mennesker har at sige om en potentiel revisor. Så kan du mere præcist vurdere, hvor tilfredse de var med revisoren, og om I ville komme godt ud af det med hinanden. Anmeldelser er gode at bruge, når man skal indsnævre sine muligheder og fremmer også din beslutningsproces. For hvis du har haft en bestemt revisor i tankerne, men kan se alle er utilfredse med ham/hende, så kan du krydse den revisor af listen over potentielle revisorer til din virksomhed.

 

Mød revisorerne personligt

Det kan give et bedre indtryk, hvis du kan mødes med nogle potentielle revisorer personligt. Det gør det lettere for dig at få en fornemmelse af, om I vil arbejde godt sammen. Du kan også få en bedre forståelse for en revisors ydelser, og hvilke ydelser der vil være mest fordelagtige for din virksomhed. Vælg først en revisor, når du er sikker på, at der er god kemi mellem dig og ham/hende. Spørg også ind til en pris for hans/hendes ydelser, før du beslutter dig endeligt.