Sådan finder du din egen stil

05 April 2022 Marie Pedersen

editorial

Din stil er med til at fortælle hvem du er. Vil du gerne have en indflydelse på det førstehåndsindtryk, folk får når de ser dig, kan du bl.a. gøre det gennem din stil og måden, du præsenterer dig selv på. Hvis du har svært ved at finde din egen, personlige stil, får du her et par tips.

Find ud af hvad du kan lide, og arbejd med din krop

Er du til løstsiddende tøj, eller kan du godt lide når det sidder tæt til kroppen og viser dine former? Du bør først og fremmest prioritere komfort, da det vil være tydeligt hvis du ikke føler dig komfortabel i det tøj, du går i. Derfor er det også en god idé at arbejde med din figur, for at finde tøj, der både sidder godt og ser godt ud. 

caps

Find inspiration

Du kan finde inspiration til din stil overalt. På gaden, i magasiner og blade og på sociale medier. Find personer du kan identificere dig med, og som har en stil du synes er flot. Lad dig inspirere og få gode ideer til, hvordan du selv kan sætte dit eget personlige præg, på det tøj du ser.

Ryd op og gør plads til nyt i garderoben

Når du skal finde din stil, kan det være en god idé at rydde op i klædeskabet én gang for alle. På den måde undgår du at du af ren vane bliver ved med bare at tage den første og den bedste t-shirt, og de bukser du har gået i de sidste mange år. Gør plads til noget nyt, og væn dig til at dyrke din nye stil.

Du kan evt. tilføje forskellige typer accessories som hatte, bælter eller tasker. Det vil give dig mulighed for at skabe mange forskellige looks. Du kan bl.a. finde flotte accessories på high5shop.se.