Sådan finder du den billigste løsning på at sende varer til USA

08 September 2017 Emilie Jacobsen
image

editorial

Hvis din virksomhed ofte sender varer til USA, sidder du måske tit og leder efter den billigste løsning i forhold til at sende dem derover. Den kan være svær at finde via nettet. Når du søger der, vil du nemlig få en masse forskellige priser. De forskellige priser afhænger alle sammen af, hvor stor din pakke er, og hvor meget det vejer. Det kan derfor være svært at sammenligne priserne på tværs af firmaer. 

En god mulighed for dig for at spare noget tid, når du skal sende varer til USA, er, at du bruger en af de sider på nettet, hvor du kan sammenligne forskellige fragtservices. Der er i dag flere forskellige sider, der har fået øjnene op for, at det kan være et mareridt, hvis du selv skal prøve at finde frem til den rigtige pris. Siderne prøver at gøre det så nemt som muligt for dig at finde frem til den rigtige pris. Det gør, at du sparer både tid og penge. En af de sider, der gør det, er pakke.dk. Læs mere på https://www.pakke.dk/pakke-til-usa 

På siden indtaster du, hvor stor din pakke er, hvor meget den vejer, og selvfølgelig hvorfra i Danmark du sender den, og hvor den skal hen i USA. Når du har gjort det, får du nogle bud på den bedste pris for dig. Det er en rigtig god mulighed. Du får altid vist to priser og ofte også tre. Det er en god mulighed for dig for at vælge mellem flere forskellige firmaer. Priserne er for den dyre, den billige og den midterste løsning. Den dyre løsning er som regel den, hvor din pakke er fremme hurtigst, mens den dyre løsning er den, hvor det vil tage længst tid for din pakke at nå frem. Til gengæld kan der jo så være en del penge at spare for dig ved at vælge den.