Sådan finder du bedst hjælp til transport af jord

04 May 2021 Cecilie Mortensen

editorial

Står du og har brug for hjælp til transport af jord? Så ved du sikkert allerede, hvordan det kan kræve, at der kommer et erfarent firma på opgaven, så transporten kan foregå efter de forskrifter, der er på området. Det helt store spørgsmål er naturligvis bare, hvordan du finder den bedst mulige hjælp. 

Måder du finder hjælp til transport af jord 

Har firmaet styr på lovgivningen omkring transport af jord? 

Når jord skal transporteres fra a til b, så er det en opgave, som kræver særlig viden. Der er nemlig bestemte lovkrav, som skal overholdes, uanset om der er tale om jord, der er forurenet eller ej. Dette betyder selvfølgelig også, at du som det første bør kigge efter et transportfirma, som har erfaring med transport af jord. 

Hvor erfarent er firmaet med transport af jord? 

Som det næste kan du undersøge, hvor erfarent transportfirmaet er med jordtransport. Det kan nemlig give en indikation af, hvor dygtige de er, og hvor meget viden de har omkring de ting, der skal tages forbehold for undervejs. 

Find et firma tæt på dig

En tredje ting som er værd at nævne er, at du kan gå på udkig efter et firma, som holder til tæt ved dig. På den måde kan du også være sikker på, at firmaet kan assistere dig i det område, hvor du har brug for det. 

Brug tid på at forventningsafstemme opgaven

En sidste anbefaling er også, at du laver en god forventningsafstemning med transportfirmaet. Det gælder både ift. den jordmængde, som skal transporteres, hvornår det skal transporteres, hvor det skal transporteres hen og hvad firmaet skal have for at løse opgaven. Når du har svar på disse forskellige spørgsmål, så er du væsentligt bedre stillet, når du skal beslutte dig for, hvilket firma du ønsker at gå med.