Så ofte skal du rense dine Pernille Corydon smykker

25 February 2021 Sara Mortensen

editorial

Hvis du ejer et par fine øreringe eller en flot halskæde fra Pernille Corydon, så kan du forlænge levetiden på dine smykker, hvis du renser dem ordentligt og ofte. Læs med her og bliv klogere på, hvor ofte du bør rense dine Pernille Corydon smykker.

I dagligdagen tænker man ikke så meget på, at smykker skal renses. Man tager dem ofte bare af, inden man hopper i seng og på igen dagen efter. Hvis ikke man får renset sine smykker ofte, så kan det går ud over holdbarheden og levetiden. 

Derudover vil det også påvirke smykkernes udseende. De vil syne mere slidte og gamle, hvis de aldrig får en god rensning. 

Sørg for, at rens dine øreringe mindst en gang dagligt

Dine Pernille Corydon øreringe skal du helst få renset 1 gang dagligt. Der samler sig meget mere skidt i en ørering i løbet af en dag, end man lige går og tror. Derfor er det en rigtig god idé, at få renset dem med lidt sæbe og en våd klud, inden du går i seng. 

Det tager ikke ret lang tid, og derfor er det bare en ting, som skal gå hen og blive en vane. Når først du kommer ind i en god rytme med at få tørret øreringene af inden sengetid, så er det et trin du pludselig aldrig vil hoppe over. 

Rens alle andre Pernille Corydon smykker en gang om ugen

Dine armbånd, halskæder m.m. fra Pernille Corydon, kan du nøjes med at rense 1 gang om ugen. Nogle smykker kan du også bare rense 1 gang om måneden. Der er også forskel på om du bare lige renser dine smykker med en klud eller i en smykkerenser.

Du kan mange steder i dag købe en elektronisk smykkerenser, som er super nem at bruge. Her kan du få renset alle dine smykker på 10 minutter, og så ser de alle helt nye ud igen! Det er ufatteligt hvad lidt vand og sæbe kan gøre ved dine smykker.