Rygestop i dit eget tempo med ecig

Rygestop er ofte en lang og vanskelig proces, som indeholder mange forhindringer, som skal forceres, inden du kan krydse målstregen. For mange mennesker indebærer et rygestop en livslang afholdenhed og en konstant kamp med trangen til en cigaret. For andre er rygestop en realitet, når de er kommet over de fysiske abstinenser, som opstår i kølvandet på nikotin afhængighed. Disse kan afværges ved hjælp af diverse rygestop produkter, for eksempel nikotin plastre eller tyggegummi. Det kan den mentale afhængighed ikke.

Bliv ikke-ryger med damp – skift til e-cigaret

Hvis du føler, at et totalt rygestop vil afskære dig fra dit sociale liv, kan du for eksempel vælge at købe en god e-cigaret. Du har sikkert set e-cigaretter i nattelivet, hvor de hyppigt anvendes som substitut for konventionelle cigaretter. Der er mange gode grunde til at vælge denne model. Med en elektronisk cigaret kan du for eksempel selv regulere mængden af nikotin i den E væske, du vælger at fylde i. På den måde kan du trappe ud af din nikotin afhængighed uden at give køb på det sociale aspekt af rygning. Og så er der den bonus, at du slipper for den grimme stank og ulækre smag i munden, som er blandt de mest ucharmerende bivirkninger ved rygning, ser man bort fra det sundhedsmæssige.

Vind kampen mod røgen med en ecig

Hvis du ønsker at komme sikkert i mål med dit rygestop, kan det anbefales, at du prøver dig frem. Den metode som passer bedst til dig, er den rigtige – der er ingen one size fits all løsninger. Hvis du vælger at prøve med en ecig, kan du finde et velassorteret udvalg af elektroniske cigaretter samt alt nødvendigt tilbehør på prodamp.dk. Kig forbi, og se det store udvalg af billig evæske, med eller uden tilsatte aroma stoffer eller nikotin, samt ecigs i mange varianter.