Professionel flyttehjælp hos dit lokale flyttefirma

08 June 2020 Astrid Pedersen

editorial

Når familiens ejendele skal flyttes over i en ny bolig, kræver det både tid, planlægning og et vist overskud at pakke og transportere det omfattende indbo. Man kan hurtigt blive overrasket over hvor mange genstande man har samlet sig igennem årene. Og så er det en god idé at få professionel hjælp til flytningen.

Hvilket flyttefirma skal jeg vælge?

Er du bosiddende i Nordsjælland, kan du med fordel vælge at lade Nordflyt forestå flytning af dine ejendele.

Nordflyt er en velrenommeret og veletableret flytteforretning i Nordsjælland, som igennem mere ned femogtyve år har hjulpet glade og tilfredse kunder med flytning fra og til området omkring Frederikssund, Hillerød, Helsingør, Frederiksværk, Hundested, Helsinge, Fredensborg, Allerød, Birkerød, Hørsholm, Virum og Charlottenlund. Nordflyt flytter for såvel erhvervs kunder som for privat personer, og gerne til den anden ende af landet.

Uanset om du skal have flyttet en herregård eller en toværelses lejlighed kan Nordflyt hjælpe dig med sikker og tryg flytning af alt dit indbo. Nordflyt stiller med flyttetransport af passende størrelse og tilbyder samtidig salg eller udlejning af diverse flytte materiel som for eksempel emballage.

Tunge eller vanskeligt håndterbare emner så som klaverer, flygler eller antikke møbler er ingen hindring for Nordflyt, som foruden veluddannede og erfarne flyttefolk, som kender alle kneb og teknikker, også råder over det rette udstyr. Og skal du have opbevaret dele af dit bohave står Nordflyt også til rådighed med tempererede og overvågede opbevarings rum i et sikkert miljø.

Med Nordflyt får du, med andre ord, sikker og kompetent flytning af dine ejendele. Ved større flytninger, flytninger i etaper eller erhvervs flytning tilbyder Nordflyt tillige projektstyring og planlægning, således at din flytning kommer til at foregå så gnidningsfrit som overhovedet muligt.

Du kan læse mere, og få et gratis og uforpligtende tilbud på din flytning, på Nordflyt.dk