Nyd de dejlige sommeraftener fra din veranda

17 May 2022 Lotte Hindsberg

Når mange tænker på en veranda, tænker man på de store og voldsomt smukke og romantiske, som man har set i film som Borte med blæsten, men i virkeligheden er en veranda det samme som en overdækket terrasse. Du kan se eksempler på klarvinduer.no.

Der er flere gode fordele ved at have en veranda eller en overdækket terrasse. En af dem er at man har mulighed for at benytte verandaen når vejret ikke er helt fantastisk. Det giver beskyttelse mod vinden, så man kan sidde i læ og nyde vejret. Noget der blandt andet er helt uimodståelig efter en lang kold vinter. Forstil dig at sidde ude på en dejlig marts eller aprildag, hvor solen skinner.

døre

Nyd sommeren på din veranda

Da du kan sidde i læ, giver det mange flere muligheder at nyde din veranda om sommeren, selvom vejret ikke er helt fantastisk. Er dine verandadøre ikke, nye kan du med fordel få dem udskiftet. Et par nye dobbelt verandadøre vil ikke alene gøre det nemmere at komme ud på din veranda, det vil også få din stue til at se større og lysere ud.

Er din stue lille kan du med fordel overveje at få dine nye dobbeltdøre til at vende ud af. Det vil give dig mere plads i din stue. Du kan også med fordel få glas sat ind i dine verandadøre. Dermed bliver din stue ikke alene lysere, hvilke er ekstra vigtigt, da en veranda stjæler en del af lyset. Husk at sikre dig at  det er muligt at dine verandadøre kan åbne ud af uden at ramme taget eller tagrenderne. 

Det er også vigtigt at du samtidig forholder dig til hvilken lås du vil du have i din dør. Får du samtidig udskift flere døre, kan du overveje at om du skal have samme låsecylinder i alle dørene og dermed kun en nøgle.