Markér det byggemarked til næste køb

16 February 2022 Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Du har formentlig ledt længe efter nogle b6 tagplader til gør det selv-projektet derhjemme.

Der var mange muligheder for at finde det sted, hvor du kunne købe dem, for der var nogle private til salg forskellige steder, som du kørte ud til.

Men ved fremmødet opdager du så, at de er godt slidte og halvbrugte, eller også har de bare ligget så længe, at du ikke er sikker på, at de kan bruges til dit projekt og holde længe nok, inden du skal hen at udskifte dem alligevel igen.

Så du drøner i dit lokale byggemarked for at se, om de skulle have nogle liggende, men det har de så ikke.

Du prøver så at køre længere efter dem, hvor du finder et par enkelte, men det er ikke nok, og der går for længe, før de får nogle hjem det samme sted.

Lavpristræ, Trælast, Byggecenter, Træhandel

Hvis byggemarkedet ligger inde med det én gang, gør de nok også det igen

Man kan prøve at besøge et andet sted, men du kan være uheldig, at de heller ikke har nok her, eller også er du i tvivl om, hvorvidt de kan du sammen med dem, som du allerede har købt.

Derfor vil du helst have købt dem alle samme sted fra.

Nu er det også begyndt at blive en længere jagt efter dem, hvor du har kørt meget den dag, så næste gang går du på nettet for at se, hvor de kan have dem på lager.

Heldigvis har du held med den jagt, og du ringer endda at høre, om det også kan passe, for at være på den sikre side.

Så giver det en større ro, at du ved, du kan få alle de tagplader samme sted fra.

Det er med at huske sådan et godt sted, for hvis heldet er med en én gang, så har man det nok også igen samme sted – og måske endda med noget andet, man skal bruge.