Maler på Amager giver gode råd til malerarbejdet

16 december 2020 Camilla Skøtt

Vil du selv stå for det omfattende malerarbejde, der skal udføres i dit hjem – og vil du undgå helligdage og gardiner – ja, så kan du med fordel læse med og få malerens gode råd til at male.

Der er mange ting, du kan gøre, hvis du vil undgå helligdage og gardiner. Eller synlige overlap og løbende maling som almindelige mennesker kalder det. Først og fremmest kan du naturligvis lade din maler på Amager om at male boligen – alternativt kan du følge hans tre gode råd nedenfor.

De tre råd er faktisk ret enkle; koncentrer dig og brug de rette teknikker, vær ikke nærig med malingen og hold dig fra den billige malertape. Vi gennemgår dem hver især efter billedet.

1) Brug den rette teknik

Det er fristende bare at kaste sig over malerrullen og begynde at rulle maling på væggen her og der og i alle retninger, men det er ikke den bedste løsning, hvis du gerne vil have et godt resultat uden helligdage. Der sker nemlig det, at væggen ikke mættes med maling alle steder, og du kommer let til at overse et område eller to.

Du skal i stedet male med stille og rolige bevægelser; op og ned, op og ned. Kedeligt, men nemt.

2) Vær ikke nærig med maling

Den typisk fejl som mange malende boligejere begår, er at være nærig med malingen, fordi de gerne vil have den til at række længst muligt. Det er dumt. Du kan nemlig ikke se det, mens arbejdet står på, mens hvis der ikke er nok maling på rullen, så dækker den ikke optimalt – og det kan du se, når den tørrer.

3) Drop den billige malertape

Det lyder omsonst, men det er det ikke. Du skal gå langt uden om den billige malertape og i stedet vælge en god kvalitet – det virker nemlig meget bedre.