Maler i Slagelse – 5 grunde til at droppe malerarbejdet selv!

17 February 2021 Anne-Mette Hansen
image

editorial

Malerarbejde kan hurtigt blive til en ond forbandelse. Du kan nemt blive uvenner med kæresten over det. Det kræver nemlig rigtig meget tålmodighed at male hus eller lejlighed selv. Desuden kræver det også det helt rette udstyr og de rigtige typer maling til de pågældende rum. 

Læs med i denne artikel og få fem gode grunde til, at du skal droppe malerarbejdet og hyre et professionelt firma til opgaven.

1. Bevar det gode humør

Det gode humør kan hurtigt forsvinde efter et par dages malerarbejde. I kan nemt komme op og diskutere om måderne, det skal gøres på. Hvem der skal male hvad, om malingen er tør nok osv. Dropper i projekt “mal selv”, slipper i for alle skænderierne. I skal blot beslutte jer for de farver, der skal males med.

2. Undgå det hårde arbejde

Malerarbejde er et af de mest fysiske hårde og opslidende jobs. Det er altså derfor ikke nogen let leg at male en lejlighed eller et hus. Slet ikke hvis I ikke har nogen træning i det. Man kan let komme til at lave nogle dumme bevægelser, når man maler. 

3. Brug tiden på noget andet

Tid, tid og atter tid. Det tager rigtig lang tid at male. Helt sikkert længere tid, end hvad I forventede. Det er tid, I kunne have brugt på ferie eller med at pakke den gamle bolig ned. 

4. Undgå stress ved flytning

Skal der males, samtidig med at I skal flytte? Det kan godt give anledning til stress. En flytning er i sig selv hård nok at komme gennem. Med malerarbejde oveni bliver det rigtig uoverskueligt. 

5. Vær sikker på kvaliteten

Kvaliteten er til at regne med, når I hyrer en professionel maler. Hvis I maler selv, kan det være svært at ramme samme niveau, som en person der er vant til at male.