Lækre måltidskasser med varieret indhold

04 April 2022 Astrid Pedersen
image

editorial

Vil du gerne undgå at skulle købe ind hver dag og at skulle bruge timevis på madlavningen? Så bør du overveje at tegne et abonnement på en måltidskasse.

Hvorfor lave mad med måltidskasser

Måske tænker du at et abonnement på en måltidskasse lyder som en dyr og besværlig løsning. Du kan sikkert gøre det meget billigere selv, ved at handle ind i supermarkedet og lave store portioner. Men hånden på hjertet: Hvor ofte er det lige at du laver en ordentlig skudefuld grøntsagssuppe og fryser ned i passende portioner – og hvor glade er børnene helt nøjagtigt for denne løsning?

Med en måltidskasse er du sikret sunde og varierede aftensmåltider tre til fire gange om ugen. Når du abonnerer på en måltidskasse følger det hele med, lige fra alle de råvarer, ingredienser og krydderier du skal bruge for at tilberede det sunde og velsmagende måltid til den opskrift du skal følge.

image

En måltidskasse hurtig mad indeholder udelukkende ingredienser i de mængder du skal bruge til det pågældende antal kuverter, hverken mere eller mindre. På den måde kan du med et abonnement på en måltidskasse minimere husstandens madspild, og samtidig slippe for at skulle spise det samme flere dage i træk.

Sørger du for at gå frem efter vejledningen i det medfølgende opskrift hæfte kan du samtidig være sikker på at måltidet bliver helt perfekt. Da meget af tilbehøret leveres som halvfabrikata undgår du at skulle bruge tid på at fremstille eksempelvis dips, saucer og dressinger.

Fars produkter så som frikadeller og hakkebøffer er formet på forhånd og er klar til at komme på panden. Og al salat er hakket og snittet så det blot skal skylles inden servering.

Vælg Kokkens Hverdagsmad måltidskasser – lækre og billige

Hos Kokkens Hverdagsmad finder du gode, billige måltidskasser som hele familien kan lide. Se dine muligheder på kokkenshverdagsmad.dk.