Lækker, enkel og velsmagende aftensmad med koteletter i fad

15 January 2019 Astrid Pedersen

editorial

Hvad skal vi finde på til aftensmad? Dette spørgsmål er der mange, som først tiller sig selv, når de står foran supermarkedet efter en lang dag med arbejde fra morgenstunden og dernæst afhentning af trætte børn. Ikke sjældent ender det med en færdigret, en frysepizza, eller måske en omgang fast food eller take away. Dette er dyrt i længden, og som oftest hverken sundt eller nærende. De fleste ville sikkert ønske, at de lige kunne fremtrylle et hjemmelavet måltid mad, som de selv havde kokkereret helt fra bunden, men føler ikke at der er hverken tid eller overskud til det.

Koteletter i fad – nem og velsmagende aftensmad

Men blot fordi et måltid er hjemmelavet, behøver det ikke at betyde, at der er brugt flere timer på det. Det kan sagtens lade sig gøre at lave et lækkert og indbydende aftensmåltid fra bunden, uden at selve tilberedningen behøver at tage meget mere end højest en halv time. Et eksempel herpå er den klassiske – og meget enkle – ret koteletter i fad. Langt de fleste børn elsker den varme ret med tomat sauce og møre, saftige koteletter. Og serverer du retten med duftende Basmati ris eller måske kartoffelmos, er der ingen, der går sultne i seng.

Simple og billige ingredienser – enkel tilberedning

Det er nemt at købe ind til koteletter i fad. Du skal blot bruge olie, løg, champignoner, gul peberfrugt, grøn peberfrugt, grøntsagsbouillon, tomatpure, paprika, fløde, hvedemel, salt og peber -æ alle ingredienser, som enten findes i din husholdning i forvejen, eller som kan købes i supermarkedet. Selve tilberedningen tager højest en halv time, da meget af tiden bruges i ovnen, hvor koteletterne selv steger færdig uden at du skal røre en finger.

På dk-kogebogen.dk kan du finde den fulde opskrift på koteletter i fad, samt de mange forskellige input fra læserne.