Lad Kay bojesen fugle gå i arv

20 May 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Du kan faktisk vælge at lade mange genstande fra Kay Bojesen – om han så selv havde en hånd på fremstillingen, det blev gjort efter hans død, eller det er noget, du har intentioner om at købe snart – gå i arv udover lige de nævnte fugle, vi indleder denne artikel med i rubrikken.

Det kunne jo blandt også være en kay bojesen abe af træ, som alt fra helt unge til ældre kender, eller den noget lige så kendte kay bojesen elefant.

Selvom disse fremstillinger stadig finder sted, så kan du være sikker på, at hvert eneste køb er skabt unikt, selvom de til forveksling kan ligne hinanden – hvilket da også til en vis grad er intentionen, så man kan se, at man har at gøre med en ægte Kay Bojesen-ting.

Selvfølgelig skal du også huske at købe denne ægte fra den eneste udbyder af denne med licens, som der findes, hvoraf der heldigvis er flere butikker, der tilbyder salg af genstande fra Kay Bojesen, der bliver fremstillede fra nye.

Du kan selvfølgelig også vælge at købe den brugt, enten som en sød gave, der ikke er alt for forfalden, eller som noget, der ser ud som helt nyt, du giver i gave ved en speciel anledning.

Det kan nemlig godt være dyrt at købe noget fra Kay Bojesen fra nyt, og det er bestemt også muligt at finde noget ældre fra Kay Bojesen, der næsten kan ligne noget, der lige er blevet lavet færdig i værkstedet, men dette kan kræve en del tålmodighed at finde frem til.

Men selvom de stadigvæk bliver fremstillet, så man kan købe dem fra nye, så kan man ligge inde med et arveklenodie fra Kay Bojesen, som man har intentioner om at lade gå videre i arv.

Dette er da også smart, for ikke alene ender man med noget, der fortsat stiger i værdi, men man har også sammen noget berømt dansk design, der forsætter fra generation til generation.