Lån penge hos en online bank

04 April 2020 Lotte Hindsberg
image

editorial

Der kan være mange grunde til at have brug for at låne penge. Det kan være en uventet regning eller at der er et tilbud, som det vil være ærgerligt at gå glip af. Du har tidligere ofte kun haft mulighed for at låne i en traditionel bank, som ofte har en lang behandlingstid. Det kan være lang tid at vente 2-3 uger på en ny vaskemaskine. Bare tanken om den mængde beskidt vasketøj, det vil ende med kan få de fleste til at se meget trætte ud. Et alternativ til en traditionel bank kan være en online bank. Fordelen ved en online bank er, at du har pengene indenfor kort tid og de ofte ikke beder om sikkerhed. 

Søg mere end et lån

Lån penge hos ikano bank og du kan købe det du har brug for indenfor kort tid. Det er imidlertidig en god ide at søge mere end et lån inden du vælger. Det er nemt og hurtigt at søge så det er værd at bruge de ekstra minutter og vælge det bedste tilbud. Det er især ÅOP, rentesatsen og lånebetingelserne du skal være opmærksom på og sammenligne.

Læg et budget

Inden du låner er det en god ide at lægge et budget og også se om du reelt har råd til at låne pengene. Skriv dine indtægter og udgifter ned. Forskellen er reelt det du kan betale af om måneden på dit nye lån. Det anbefales imidlertid ikke at lave et alt for stramt budget. Der er ikke mange der trives ved ikke at have penge i lang tid og det gør dig også sårbar over for nye uventede omkostninger. Med mindre lånet er af en størrelse, der kan betales af på et par måneder, bør du lægge et budget, hvor der er plads til at drikke en kop kaffe i ny og næ.