Kom uvedkommende parkering til livs med en stærk parkeringsløsning

16 August 2021 Astrid Pedersen

editorial

Har du brug for hjælp til at løse problemer med uvedkommende eller hensynsløs parkering på dine private parkeringspladser? Så bør du tage kontakt til et parkeringsfirma så som UnoPark.

Få en parkeringsløsning som matcher dine parkeringspladser

UnoPark vil altid tage udgangspunkt i netop dine parkeringspladser når en parkeringsløsning skal udvikles. Din personlige parkerings konsulent hjælper dig med at sammensætte den ideelle parkeringsaftale således at den indeholder netop de elementer du har behov for.

Det kan for eksempel være opsætning af automater til parkeringstilladelser, eller det kan dreje sig om parkeringskontrol og parkeringsopsyn udført af dygtige parkeringsvagter.

Få fuld kontrol over din parkeringsløsning

Som kunde hos UnoPark får du ikke blot en på én og samme tid professionel og personlig betjening. Du får også en teknologisk avanceret løsning som giver dig mulighed for selv at administrere dine parkeringspladser. UnoPark giver dig nemlig fuld adgang til det online administrations modul som er tilgængeligt online.

Du kan tilgå modulet via din pc eller en app som installeres på din smartphone eller tablet. Her kan du få mulighed for eksempelvis at udstede eller tilbagetrække parkeringstilladelser uanset hvad tid på døgnet det er og hvor i verden du befinder dig.

Fleksibilitet i din parkeringsaftale hos UnoPark

Samtidig kan du være sikker på at du til hver en tid kan ændre i vilkårene for din UnoPark parkeringsløsning. Denne er nemlig baseret på et fleksibelt aftale grundlag som har den store fordel at du nemt kan tilføje eller fjerne parkeringsservice elementer efter behov.

UnoPark lægger stor vægt på at levere stærke og fleksibel parkeringsløsning som er skræddersyet til netop dine behov. Og da det er dine parkeringspladser sætter UnoPark en ære i at håndhæve netop de regler som du sætter op for dem.

Du kan kontakte UnoPark direkte, og læse mere om parkeringsservice, på hjemmesiden https://unopark.dk/parkeringskontrol/