Køleservice til landbrug og erhverv

05 April 2020 Astrid Pedersen

editorial

Mangler du idéer til hvorledes du kan energi optimere dit landbrug, din erhvervs ejendom, din industri eller produktions hal eller måske dit private hjem? Så kan du trygt kontakte Give Køleservice.

For selv om Give Køleservice har sin fysiske placering i det midtjyske, kører de dygtige køle montører – som er henholdsvis autoriseret elektriker el installatør og autoriseret VVS installatør – gerne ud til din virksomhed eller dit private hjem for at give dig den bedste rådgivning og vejledning omkring ventilation, varme, udsugning, klima anlæg og andre former for køleteknik. Og med mange års erfaring på bagen inden for alle oven for nævnte områder, er Give Køleservice et rigtig godt bud på en solid leverandør af køleservice i høj kvalitet.

Køleservice til landbruget? Få hjælp hos Give Køleservice

Måske har du brug for inspiration i forhold til energi optimering af dit landbrug. Uanset om du beskæftiger dig med husdyr avl, mælke produktion eller agerbrug, kan du få glæde af Give Køleservice og virksomhedens nytænkende idéer.

Du kan for eksempel kombinere nedkøling af jorden i en kartoffelmark med et smart jordvarme anlæg, som konverterer den overskydende varme til opvarmning af brugsvand og cirkulations vand i dit stuehus. Du kan vælge at montere en varmepumpe, som udnytter overskuds varmen fra dit malke anlæg til at opvarme din private bolig. Og så kan Give Køleservice selvfølgelig hjælpe med alt hvad der handler om ventilation i dine staldbygninger og foderhaller.

Bedre indeklima på kontoret med assistance fra Give Køleservice

Skal du have udskiftet det gamle udsugnings anlæg i dine kontorer med et smart og moderne klima anlæg, kan Give Køleservice også hjælpe dig. Med air condition kalibreret og monteret af Give Køleservice kan du give dine medarbejdere et langt sundere og mere behageligt indeklima gennem hele deres arbejdsdag.

Du kan læse mere på givekoleservice.dk