Køb brugt Citroen – og værd stolt af den!

21 September 2019 Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Går du og frygter, at hvis du køber en Citroen brugt, at den så vil lige noget, der hoster og harker og lige er holdt sammen med nogle lette svejsninger og gaffatape?

Den venter måske bare med at falde sammen under dig, så du ender med at ligne en person fra TV-animationsserien The Flinstones, hvor du løber med benene gennem underpartiet på bilen for at holde den kørende.

Sådan frygter de fleste af os, at det kommer til at være, når man køber brugt bil, også selvom det gælder sådan noget skønt som en Citroen, men den slags beror måske mere på fordomme, end hvordan verden egentlig ser ud.

For udover at man faktisk kan få brugte biler, der ligner noget, der næsten lige er blevet lavet færdigt, så er der faktisk også en anden ting, som folk elsker ved brugte biler.

Nye biler har en bestemt duft, og den er bestemt herlig, og det er rart at få en ny bil, men man bliver også helt bange ved at bruge den, fordi den ser så ny og ren ud. Den har ingen sjæl eller charme, for den er ikke gået til.

Den ryster og pruster måske lidt, fordi den aldrig er blevet kørt til, men sådan ligger verden jo ikke med en brugt bil.

Sådan en emmer af historie og fortællinger fra alle de eventyr, den har kørt gennem i sin levetid af forskellige ejere eller blot en enkelt, indtil den er nået til DIG, der så nu skal til at skabe nye minder med den.

Se på det som patina, og at bilen er gået til, så den ikke først skal lære at køre af dig, men at du nærmest skal lære at køre den, fordi den har prøvet det hele før.

En brugt bil har charme på sin personlige måde, som ikke kan duplikeres eller forfalskes.