Kender du en maler i Ringsted?

13 January 2021 Camilla Skøtt

editorial

Det er et omfattende projekt at male et hus, en lejlighed eller et fritidshus, og det er de færreste af os, der nyder at gøre det selv. Afdækning, oprydning og rengøring – ja, og selvfølgelig selve malerarbejdet – det tager alt sammen tid, det er besværligt og det er kedeligt. Men kender du en maler i Ringsted, du kan ringe til? 

Spørgsmålet er ret enkelt; kender du en maler i Ringsted (eller hvor du måtte bo), du kan ringe til, når du har brug for hjælp? Ellers kan du med fordel læse med her, hvor vi kommer med et par gode råd til at finde en maler, når man ikke kender nogen i nabolaget.

Det bedste sted at kigge…

… er naturligvis på nettet. Det vidste du helt sikkert godt. Men når det er sagt, så er det naturligvis ikke et spørgsmål om at skrive “Maler i Ringsted” i søgefeltet og så vælge den første den bedste, der dukker op. Du kan godt bruge de søgetermer, når du søger, men du skal være lidt mere selektiv, når du vælger.

Klik dig forbi de forskellige hjemmesider, og husk, at den maler, der først ligger på side tre kan være ligeså god som ham, der ligger på side et. Førstnævnte har bare brugt færre penge på markedsføring og søgemaskineoptimering. 

Når du har fundet tre malere, der tiltaler dig, så grib telefonen, ring og tag en snak med dem. Mærk efter, om kemien er der. Lyt efter, om maleren virker professionel. Og bed så om at få et tilbud. Når du har fået tre forskellige tilbud, kan du sammenligne dem indbyrdes og vælge det, der stemmer bedst overens med din krav til både service, kvalitet og pris.

Og husk, at hvis du finder en god maler i dit lokalområde, så er det en stor hjælp for vedkommende, hvis du anbefaler ham eller hende til andre, du kender.