Kan denne bogholder hjælpe din branche?

20 juli 2021 Anders Lundtang Hansen

Hvis man nu er et firma, der ikke har et bogholderi, så er man nok en chef, der har meget travlt med selv at sørge for regnskabet og få det hele i orden, hvis ikke man har sat en anden til at gøre det for en.

Men den tid ville man nok gerne have brugt på firmaet med at udvikle varer, produkter, bedre service eller bare tage sig af de småting, som der ellers aldrig bliver gjort.

Desuden er man ikke den bedste til at lave den slags, men det bliver ikke bedre af, at man gør det sidst på dagen og måneden, hvor man er helt udkørt og har større chance for at lave fejl.

Men regnskabet skal jo laves; så hvis man ikke kan overskue at stå for det og vil være sikker på, at det bliver gjort af kyndige folk, så kan man bede et regnskabsfirma om at gøre det for en.

Er dette bogholderi det rette for en?

Den mulighed er der mange virksomheder, der benytter sig, så man kun skal betale for det arbejde, der bliver lavet, end at man har en medarbejder rendende og ikke lave noget hele tiden, som man betaler fuld løn for.

Men det kan være svært at finde ud af, hvad det er for en bogholder, at man skal vælge i den forbindelse, for selvom man overordnet godt kan sige, at bogholderi er ens i de fleste brancher, så er der også specielle ting, der gør sig gældende på forskellige fagområder.

Derfor kan det bedst svare sig, hvis du leder efter en bogholder, der har erfaring til at kunne hjælpe dig på dig område, så du ved, at vedkommende har forstand på at tage sig af dit regnskab ud fra de forudsætninger, der gør sig gældende i dit tilfælde.

Lad regnskabet blive gjort af de andre – på den gode måde.