Jagtudstyr fås i mange størrelser

19 May 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Langt de fleste mennesker forestiller sig jagtudstyr som sådan noget, man tager på kroppen som tøj, der så er noget af det største.

Dernæst kan det så være geværer og knive, for hvordan skulle man ellers kunne komme til at jage, hvis man ikke har noget at nedlægge byttet med?

Så kan man også have de små artikler, der gør det nemmere at jage, og så man har det mere komfortabelt ude i naturen.

Der er nogle gange, man skal bruge meget udstyr, mens man andre gange kan lade en del af det ligge hjemme.

Andre gange er man så nødt til at vælge noget fra, mens andet skal vælges til, da det handler om at have det helt rigtige med, da man ikke vil slæbe på for meget, men man vil heller ikke mangle det essentielle, når man er derude.

Men så kan man faktisk også have noget jagtudstyr, der fylder en del til.

jagtudstyr

Jagtudstyret er både stort og småt

Man tænker jo nok for sig selv, at det ikke er smart at have gigantisk jagtudstyr med sig, for så kan byttet se en på lang afstand, og man larmer velsagtens også, når man bærer rundt på så meget.

Men det store jagtudstyr kan være noget, som man lægger ud i god tid, eller man godt ved, at man kommer til at larme lidt til at starte med, så der går lidt tid, inden byttet kommer tæt på en – derfor er jægere jo også tidligt ude.

Det kan være sådan noget som, at man skal have sagt en ny jagthytte op, eller man skal have udlagt et sløringsnet.

Den slags ting er jo noget, som der på længere sigt gør det nemmere at jage, og så ved man også, hvor man skal opholde sig det næste lange stykke tid.