Inviter på date med over en måltidskasse

04 February 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Du har inviteret en veninde på date hjemme hos dig, for du måtte sådan set erkende, at du ikke har råd til at invitere hende ud, og desuden ender det jo så i mere private omgivelser, så I kan være jer selv, slappe af og tale privat.

Men du har ikke de store evner i et køkken, eller også vil du egentlig bare bruge mere tid sammen med og snakke, end at du skal hænge med hovedet over kogegryderne og koncentrere dig, mens hun så begynde at kede sig.

Der er simpelthen for meget, der kan gå galt, at man har glemt at købe nogle ingredienser, at noget er for gammelt, eller man brænder det på.

Løsningen er at udnytte den levering af madkasser, som du får.

Hun behøver jo ikke se, at det er din måde at få mad på hver dag, hvis du gemmer det væk, til når du skal bruge det.

måltidskasser

Måltidskasser samler jer til en hyggelig aften

Det er trods alt også en spændende måde at få noget lækkert at spise på, og der skulle nok være nok til to, og er du smart, så sørger du for, at du ved, du skal lave noget, som hun kan lide og tåle.

Det ser også meget bedre ud, end at I benytter jer af take away eller køber junkfood, for det udsender bare ikke et særligt godt signal.

Ellers kan det jo også være, at det er over madlavningen fra den her måltidskasse, at I hygger jer sammen med at lave det, får et glas rødvin og lærer hinanden bedre at kende.

Det er en måde at lave noget aktivt sammen, uden man skal forlade hjemmet.

Så der er sådan set kun noget at vinde ved at benytte sig af de her måltidskasser, når du skal have en date på besøg.