Hyr hjælp til inkasso og få dine penge retur

05 March 2021 Cecilie Mortensen

editorial

Har du også udfordringer med at få kunder til at betale fakturaer, som er gået over forfald? Så kan det være en løsning, at du kontakter et firma, der tilbyder hjælp til inkasso. Hvis ikke dette er en fremgangsmåde, du har prøvet før, så lad os fremhæve, hvad der tale for, at du hyrer et inkassofirma. 

Disse ting taler for hjælp til inkasso 

Du kan bruge tid på andre opgaver

Det kan være noget af en tidsrøver, når du skal kontakte kunder, som ikke har betalt for en service eller vare, du har leveret. Det vil du især også opleve, hvis der er tale om op til flere kunder. Til dit held kan du få frigivet en del tid, hvis du overlader dette arbejde til et inkassofirma. Det kan nemlig være løsningen for dig, som over en længere periode forgæves har forsøgt at få en kunde til at betale. 

Der er en klar fremgangsmåde for at hente dine penge hjem

Når du hyrer hjælp til inkasso, kan du forvente, at der er en klar fremgangsmåde for, hvordan dine penge hentes hjem igen. Og din kunde vil opleve, at det kun bliver mere dyrt, jo længere tid der ventes med at betale en faktura. 

Øg chancerne for at få dine penge retur

Noget af det der selvfølgelig også taler for hjælp til inkasso er, at du øger chancerne for at få dine penge retur igen. Det kan nemlig være en dyr fornøjelse, hvis ikke du får betaling for arbejde, timer, produkter eller ydelser, der er leveret, da disse omkostninger allerede er nogle, der er leveret fra din side. 

Du skal selvfølgelig altid være opmærksom på, at der ikke er 100 % garanti for, at du får dine penge igen, når du hyrer hjælp til inkasso. Når det er sagt, så øger du alligevel dine chancer betydeligt.