Hvornår skal man vælge en minicontainer?

20 June 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Nogle gange skal man til at overskue et større byggeprojekt derhjemme, eller man har måske en byggeplads som firma, hvor man har oprettet et provisorisk arbejdssted, hvor man har brug for at samle ragelse og ødelagt materiale.

Så får man vel brug for containere.

Det gør man bestemt, for ellers ligger alt skidtet jo bare på jorde, og udover det kan svine gevaldigt, og hvis det er noget forurenende, så kan det gå ned i undergrunden, men det er også lettere at holde styr på, når det er samlede i containeren.

Så er det nemmeste jo at skaffe en masse containere af den slags, som man ser sejlet rundt på containerskibe i udlandet – eller er det nu også det?

Som eksempel kan man finde en minicontainer i Viborg samt flere af samme slags, og så kan det faktisk nogle gange bedre svare sig at udnytte dem.

Men hvorfor?

For du tænker jo, at hvis du har med meget affald at gøre, så er det jo klart mest belejligt at kaste det hele ned i nogle rummelige containere, så længe man har en mulighed for at få alle tingene fjernet igen enten direkte i containerne, eller ved at nogle tømmer dem.

Det er det sådan set også i de fleste tilfælde.

Men nogle gange oplever man, at man ikke har skidt nok hver gang, der kan fylde bare en enkelt stor container, og så står den sådan set i vejen for arbejdet, om det er privat eller ved virksomhedsregi.

Andre gange har man måske noget affald, der skal sorteres direkte, så man slipper for at gøre det nede på genbrugsstationen, og så kan det jo være smart, at man kan smide det i en mindre container, så det er isoleret for sig.

Så har man styr på det fra starten og kan bedre sortere det.