Hvorfor skal jeg anskaffe en e cigaret?

06 august 2019 Astrid Pedersen

editorial

Du skal anskaffe en e cigaret, hvis du nærer et oprigtigt ønske om enten at begrænse din rygning, eller måske endda holde helt op med at ryge. En e cigaret kan hjælpe dig til at nå begge mål, hvis du er villig til at sætte lidt tid af til tilvænning. Det er ikke fordi læringskurven er særlig stejl – de fleste e cigaretter er vældig intuitive, og det er nemt at lære at bruge dem.

Så snart du har vænnet dig til at gribe ud efter din e cigaret i stedet for dine almindelige cigaretter, vil det være meget lettere for dig at slippe den ildelugtende vane. Du erstatter simpelt hen din festsmøg eller din efter frokost smøg med et par hvæs på din smarte e cigaret. På den måde slipper du for lugtende fingre, tøj og hår, og du undgår morgenhoste, dårlig ånde og gule tænder. Den damp, som udvikles når du aktiverer en e cigaret, er nemlig langt mildere og meget mere skånsom for dig og for dit helbred, end røgen fra en almindelig cigaret.

Nemmere rygestop med e cigaret

Med en e cigaret kan du, så at sige, holde dampen oppe på dit rygestop. Du sparer tilmed i tusindvis af kroner på årsbasis, hvis du bytter smøgerne ud med en smart e cigaret. Dette er i sig selv en kæmpe motivation. Og du kan hurtigt lære flere fordele at kende i forhold til rygestoppet. For eksempel kan du selv bestemmer, hvor meget nikotin den såkaldte e væske skal indeholde. E væsken er den væske som fyldes på cigaretten, og fra hvilken dampen udvikler sig. Dette betyder, at du gradvist kan nedsætte mængden af nikotin i din e cigaret, og derved langsomt vænne dig af med din nikotin afhængighed.

Læs mere, og køb e cigaretter samt alt nødvendigt tilbehør dertil, på esug.dk