Hvorfor er der efterspørgsel efter en CO2 beregner?

27 February 2022 Silje Hansen

editorial

Hvis en CO2 beregner ikke er noget, du før har hørt om, så er der god grund til at læse med. Det gælder især, hvis du driver din egen virksomhed. 

Derfor er en CO2 beregner efterspurgt 

Din virksomheds klimapåvirkning kan beregnes

Vi lever i dag i en tid, hvor der er et fokus på miljøet som aldrig før. Det skyldes bl.a. at det for alvor er blevet tydeligt, hvordan klodens befolkning er med til at påvirke de klimaforandringer, som ses i hele verden. 

Klimabevidstheden er bestemt også noget, der viser sig hos virksomheder. For der stilles større og større krav til, hvordan man som virksomhed er klimabevidst i sin daglige gang. Og af den grund kan det være utrolig relevant for dig, at lige netop jeres klimapåvirkning undersøges nærmere. 

Med en CO2 beregner kan I få konkrete tal der viser, hvad jeres produktion, transport m.m. udleder. Og hvorfor det er utrolig relevant, kommer vi ind på lige herunder. 

co2 beregner

Du har bedre mulighed for at reducere CO2-udledningen 

Med en CO2 beregninger har du meget bedre muligheder for at omlægge din produktion, gøre nye tiltag, der kan reducere jeres klimabelastning. For I får noget konkret at forholde jer til, i stedet for at CO2-udledningen bliver noget, der ikke er til at forholde sig til. 

Professionelle firmaer kan lave beregningerne 

En tredje årsag til, at en CO2 beregner er efterspurgt er, at der findes professionelle firmaer, som kan komme dig til undsætning. Du behøver derfor ikke lede meget længe, før du kan så den assistance, du har brug for. 

Hvis du er blevet nysgerrig på at få lavet denne beregning i din virksomhed, så kig gerne i retningen af Fortum. Så har du også ekstra sikkerhed for, at du er i gode hænder, når du får beregningerne lavet i din virksomhed.