Hvordan laver du en lækker og nem kylling i karry?

13 April 2021 Silje Hansen

editorial

Mangler du inspiration til at lave nye måltider til dig selv, din partner eller familie, så kan du med fordel læse med her. Rigtig mange har en travl og stressende hverdag med arbejde, studie, fritidsinteresser og måske endda børn. Det hele tager tid, hvorfor der oftest er alt for få timer i døgnet. I en dag hvor tiden flyver afsted og dagen hurtigt er omme, har man sjældent tid og lyst til at bruge for lang tid på at lave mad i hverdagen. 

De fleste elsker dog god mad eller sætter stor pris på det, så hvorfor ikke finde en ret som smager godt, og som er nemt at lave i en travl hverdag. Det er her kylling i karry kommer ind i billedet. Der findes mange versioner af kylling i karry, så du har sikkert enten hørt om det før eller smagt det på et tidspunkt. I denne artikel hjælper vi dig med en simpel og velsmagende opskrift på en kylling i karry til hele familien. 

Hvad skal du bruge for at lave en velsmagende kylling i karry

En kylling i karry kan du enten lave helt traditionel eller pifte den op med et personligt touch. Her er der nogle der enten bruger lidt chili for at give det noget varme, men du kan også toppe den med kokos flager eller banan. 

For at lave en traditionel kylling i karry, skal du blandt andet bruge kyllingefilet uden skind og ben. Skær dem gerne ud i mundrette stykker. Herudover skal du bruge æbler, løg, smør, karry pulver, stødt gurkemeje, hønsebouillon og flødeost. 

Sådan laver du kylling i karry

Er du på jagt efter en fremgangsmåde til at lave en hurtig, nem og lækker kylling i karry? Så kan du med fordel besøge dk-kogebogen.dk. Her kan du finde opskriften på at lave kylling i karry og mange andre opskrifter.