Hvordan kan en massage gavne mig?

19 July 2020 Astrid Pedersen

editorial

Måske forbinder du ordet massage med luksus og wellness, som hører hjemme på ferien. Mange danskere anser massage som den rene og skære tilsætning. Og det er faktisk synd. Massage har nemlig rigtig mange godgørende egenskaber.

Du kan for eksempel nedsætte din restitutions tid efter en sports skade ganske betragteligt ved hjælp af massage. Samtidig virker massage forebyggende i forhold til pådragelse af nye skader. Har du stress symptomer kan disse dulmes med regelmæssig massage. Og lider du af spændinger i nakken, smerter i arme og skuldre og stivhed i ryggen som følge af for meget kontor arbejde kan massage også være til stor hjælp.

Hvor kan jeg få den bedste massage på Amager?

Leder du efter en dygtig massør som tilbyde massage på Amager kan du med fordel vælge Kaatsu Massage. Hos Kaatsu Massage kan du få fysiurgisk massage, dybde massage, wellness massage eller sports massage helt efter egne ønsker og behov. Al massage hos Kaatsu Massage udføres af veluddannede og erfarne massører med stor ekspertise inden for de forskellige massage teknikker.

Du kan være sikker på at mærke de godgørende virkninger af en helsebringende massage allerede efter første massage session. Booker du et længere behandlings forløb vil du hurtigt mærke de langtids virkende effekter så som forbedret nattesøvn, mere energi i hverdagen et sænket stress niveau og færre spændinger i kroppen. Du vil måske oven i købet begynde at udvise flere objektive sundheds tegn så som lavere blodtryk og bedre kredsløb. Og du vil med sikkerhed kunne få gavn af flere behandlinger hos den samme massør som efter blot få sessioner vil have lært din krop, dine grænser og dine skavanker rigtig godt at kende.

Hvis du ønsker at læse mere om Kaatsu Massage, og måske booke en tid til din første massage behandling, kan du blive klogere på hjemmesiden kaatsumassage.dk