Hvor er det rart med en rabatkode!

05 June 2018 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det kan lyde som en ubetydelig ting, men der er noget sindsoprivende i en mindre skala ved at tilegne sig en rabatkode.

Den kan været løbet ind over længere tid, så man får lige den mængde afslag, som man har savnet til et specifikt køb i lang tid, eller den være tikket overraskende ind i ens email-indbakke ved en tilfældighed, som belønning eller som heldig udvælgelse ved at være en trofast kunde i en butik. 
Der er tale om en rabatkode.

Måske kan det lyde som lidt af en overdrivelse at sige, at en rabatkode kan skabe glæde, men det er som bekendt de små ting i tilværelsen, der kan gøre en verden til forskel, bringe et smil frem i en mørk tid, lyse hverdagen op, når den ser grå ud – og vi kunne blive ved.

Men det er faktisk ikke løgn. Prøv selv at tænk tilbage på, da du selv ønskede dig noget SÅ inderligt, at ventetiden var uudholdelig, til du fik råd. Så prøv at forestil dig, at der pludselig dumpede helt omkostningsfri penge ned i dit liv, som lige var dét beløb, du stod og manglede. Det er jo praktisk talt det, en rabatkode er: Gratis penge, du ikke skal betale skat eller afgifter af.

Og en rabatkode kan også komme i forskellige former, der kan være med til at give det et glimt af overraskende varieret glæde. I en facon af flere kan man opleve en rakatkode i form af en omdannelse til et procentvist afkast i et køb. En rabatkode kan også indløses som et godt tilbud i form af for eksempel: “Tag tre eksemplarer for prisen af to, hvor den billigste bliver din gratis.”.

Det er et køb, der ikke giver samme udslag i budgettet og som du kan bruge uden bagtanke eller senere renter til at glæde både dig i hverdagen eller andre, som du vil give en uventet overraskelse.