Hvem knytter du bånd til med din alliancering?

06 November 2020 Anders Lundtang Hansen

Med allianceringe kan du netop gøre det, som der lægges op til i navnet: danne en forbindelse med en anden person – eller flere af slagsen!

Den mest velkendte facon er jo den med, at man bliver viet eller gift, hvorfor man viser, at man er optaget og ikke mindst har knyttet sig til en anden person.

På den måde viser man også udadtil, selvom man ikke er sammen med ens udkårne, at man ikke er ledig på markedet længere og er lykkeligt sat (må man håbe).

Men hvis man tænker lidt kreativt, så er der jo andre måder, man kan vise et tilhørsforhold til andre såsom en klub, en loge eller andet ved, at man har en ring på. Det behøver jo ikke være forbeholdt en enkelt person.

Nogle mennesker ser det måske lidt som noget feminint at have ringe på, så de nøjes kun med at gøre det, når det handler om en vielse eller giftermål, men det kan sagtens gå derudover.

Mange måder at benytte en alliancering på

For selvom visse personer måske ser det som lidt fesent med de ringe, så er der jo en del sportsklubber, fx i USA, der benytter sig af disse ringe for at vise, at man har vundet et mesterskab for eksempel.

Hvis du har læst tegneserier, også den seriøse og alvorlige af slagsen, så er der jo flere bånd knyttet her, hvor man viser dette med ringe. Det er da meget sejt!

Og det skal da ikke kunne afvises, at der er flere folk derude, der går rundt med ringe, som viser, at de tilhører en loge eller en hemmelig klub, som de ikke vil afsløre noget om, men så kan de genkende medlemmerne på gaden, når de ser dem.

Hvem kunne du tænke dig at vise en alliance med via disse ringe?